tirsdag, oktober 31

Vil du kjøpe en bruktbil av denne mannen?

Aftenposten aften i dag:

"Omfattende prostitusjon foregår i mange av eiendomsinvestor Leif B. Hesles bygårder. Tirsdag ble Hesle siktet for hallikvirksomhet.

Oslo-politiet gjennomførte tirsdag en aksjon med ransaking mot flere av Hesles bygårder i Oslo sentrum. Også kontorlokaler og mannens bopel ble ransaket med tillatelse fra Oslo tingrett. Totalt er det snakk om 10-12 adresser, ifølge politiet. Leif B. Hesle (51) ble selv siktet etter hallikparagrafen i forbindelse med aksjonen."

Denne mannen ønsker Boligbygg og Byrådet (?) at skal få kjøpe det kommunale boligkomplekset Kvartal 6. Og sånn sett tvinge kommunale boligleitakere til å bli en del av Hesles gårdskompleks.

Det er gale-matias, og jeg vil gjøre mitt til å forhindre at bystyret aksepterer et slikt salg.

Etiketter: , ,


Comments:
Som Ivar Johansen vet har byrådet varslet at de ønsker å selge leiegården til beboerne til samme pris som høyeste bud. Boligkontoret i bydel Sagene og USBL hjelper vistnok beboerne med det praktiske rundt stiftelse av borrettslag, etableringslån m.v.
 
Det Høyres gruppeleder i Oslo bystyre beskriver er egentlig:

Byrådet gir de trygdede og - i hovedsak - ubemidlede i "Kvartal 6" følgende alternativ:

a) Vi har solgt gården dere bor i til den halliksiktede Leif B. Hesle

b) dersom dere legger 248 millioner på bordet kan dere hindre at denne karen tar over gården dere bor i.

Synspunkt 1:

Jeg mener det er totalt uakseptabelt av kommunen i det hele tatt å drive butikk med denne karen. Det bør være en prioritert kommunal oppgave å forhindre at denne karen får forsøple kommunens boligmarked,

Synspunkt 2:

Enhver ansvarlig økonomisk rådgiver vil sterkt advare de 73 beboerne å påta seg en gjeld på 248 millioner. De vil bli gjeldsslaver for resten av livet, og vil i svært begrenset grad ha betalingsevne til å betjene et slikt lån.
 
Kjære Ivar! Takk for tilsvaret. Jeg forstår det slik at du var godt kjent med at byrådet ville selge kvartalet til beboerne. Hvorfor fremstiller du det da i din blogg 31. oktober som om kommunen vil selge til Hesle?
Mvh Bård Folke Fredriksen
P.S.: God helg
 
Virkeligheten er ubehagelig, men nøyaktig slik som det framkommer på
Boligbyggs nettsider.
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?