lørdag, oktober 28

Amerikanske forhåndslagre: Skal bygge opp under norsk forsvarsstrategi

"SV mener at våpen som USA har lagret i Norge, ikke kan settes inn i Irak og andre kriger Norge er imot", heter det i en NTB-melding, på bakgrunn av et oppslag i Dagbladet i dag.

Dette synes jeg er en meget bra, og naturlig, oppfølging av stortingsgruppa på bakgrunn mine innspill bl.a. her på bloggen 26. juni. På bakgrunn av mine initiativ fikk stortingsgruppa inn følgende presisering i utenrikskomiteens innstilling: "Komiteen viser videre til at forhåndslagring skal bygge opp under norsk forsvarsstrategi."

Det er derfor en helt logisk konsekvens når Agot Valle presiserer: "Amerikanske våpenlagre skal underordnes norsk forsvarsstrategi, og den er ikke til å misforstå. Vi skal ikke delta i kriger som strider mot folkeretten. Det betyr at amerikanske våpen som er lagret i Norge, ikke skal sendes til Irak, sier Ågot Valle til Dagbladet."

Etiketter: ,


Comments:
Dette patetisk drittpriek.

du vet like godt som alle andre at inngripen i Bosnia,Kosovo og nå i Darfur er umulig å få gjennom siden Kina og RUSSLAND ikke ser seg tjent med FN innsats.
 
Om du ikke selv farer med "patetisk drittpreik" burde du kanskje tørre å stå for dine standpunkter i full offentlighet, og ikke slenge fra deg kommentar under anonymitetens dekke?
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?