søndag, august 26

Norskproduserte våpen for amerikaneren i Irak og Afghanistan

Kongsberg Defence & Aerospace, som er et datterselskap i Kongsberg Gruppen ASA, har inngått en rammeavtale med US Army. Avtalen gjelder leveranser av fjernstyrte våpenstasjoner (RWS - Remote Weapon Stations) til CROWS-programmet (Common Remotely Operated Weapon Station). Rammen er på cirka 8 milliarder kroner og har en varighet på fem år, melder Kongsberg Gruppen i en børsmelding.

Disse fjernstyrte våpenstasjonene brukes fra amerikanernes side bl.a. i Irak og Afghanistan, og slik kan norske næringsinteresser fortsatt profitere på USA aggressive og imperialistiske kriger rundt om i verden. Dette er drapsvåpen.

Etiketter: ,


Comments:
Nei tenke seg til! Dette er en skandale! Skal Norge først selge våpen til USA så for det for fanden meg i det minste være våpen som ikke er drapsvåpen.
Oppfordrer herved til boikott av USA, Israel, UK og andre røverstater! Norge bør gå foran med et godt eksempel og etablere gode handelsforbindelser med Kina, Marokko, Nordkorea, Iran, Syria og Saudi-Arabia, bare da kan vi ha en god samvittighet.
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?