søndag, juli 20

En ordfører som sviktet

Et asylmottak hvor det oppholder seg 121 barn og unge blir beskutt, og en 16-åring ligger livstruende skadet på sykehus. De har flyktet fra krig og utrygghet, og hadde ventet alt annet enn dette i Norge. Utrygghet forplanter seg kanskje videre til fortvilelse.

Der i situasjoner som dette barna framfor alt kunne trenge støtte. En ordfører som, på vegne av lokalsamfunnet, slo en ring om mottaket og som mobliserte moralsk og menneskelig trygghet. Det som virkelig hadde satt Asker og ordføreren i respekt hadde vært om hun hadde stått i spissen for en folkelig støtte for barna og asylmottaket.

Men dessverre. Høyre-ordføreren valgte ikke å stille seg på barnas side. I stedet gikk hun ut i media og antydet at asylmottaket var en trussel mot lokalmiljøet. Etter all sannsynlighet var dette rasistisk motivert angrep mot asylmottaket, og barna der. Det kunne endt med drap. De fleste ville se at det er potensielle drapsmenn som er trusselen, og ikke uskyldig barn på flukt fra krig og undertrykkelse.

Det er trist, Lene Conradi, at du - så langt - har sviktet i denne situasjonen.

Etiketter: , ,


Comments:
Jeg synes dere svikter jeg, fordi dere ønsker å ta inn alle disse forferdelige rasistene.
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?