tirsdag, mai 20

Ny fellesregjering mellom Høyre og Arbeiderpartiet?

Det gir grunn til ettertanke når den profilerte Høyre-politiker Kristin Clemet i en artikkel i dagens Aftenposten argumenterer for en fellesregjering mellom Høyre og Arbeiderpartiet:

"Jeg er blant dem som ønsker en sterk borgerlig regjering etter valget i 2009", understreker Kristin Clemet. Men, på tross av flertall i meningsmålingene for et borgerlig alternativ til de rødgrønne, er ikke utsiktene til en borgerlig regjering lyse. Så hva med å tenke helt nytt, spør Clemet: " I 2009 er det 20 år siden Muren falt og Europa ble samlet. Intet ville være bedre enn om også Norge kunne forberede seg på å ta sin del av ansvaret for Europas fremtid. En Høyre/Ap-regjering kan gjøre det. Og vil de ikke regjere sammen, bør de i hvert fall diskutere en kontrakt om at de ikke nok en gang skal gi nei-siden vetorett i EU-saken", skriver hun blant annet.

I valgkamper utpeker Høyre og Arbeiderpartiet hverandre til taktiske hovedfiender, men altså ikke mer enn at sentrale politikere kan tenke seg den store koalisjonen, og at de to partiene styrer landet sammen.

Etiketter: ,


Comments:
Det hadde vært veldig bra om EU hadde kommet på agendaen igjen!


Julian Farner-Calvert
 
Vi kan være helt sikre på at en slik regjering aldri kommer til å se dagens lys, iallfall ikke før de fleste andre partier enn Ap., Høyre og Frp. er utryddet, noe det osloske mediaturet jo arbeider energisk på til enhver tid. Ap.-Høyre-Frp.-regimet som i praksis styrer Norge (på vegner av den neokonservative mafiaen i USA/Israel med EU, Russland, Kina osv. på slep) fungerer best som uoffisielt. For da kan man jo løpende skyve skylda for alt som ikke fungerer på juniorpartnerne i skiftende Ap.- og Høyre-ledete regjeringer, med det sikre resultat at Frp. gradvis plasseres i den ønskete rollen som Norges ettparti, mens situasjonen modnes for deres endelige kupp. Når vi ser hvordan mediene (særlig NRK/VG/Dagbladet/TV2) bevisst kjører Frp. fram er det ikke tvil om planen: Norge skal etter 2009 ha et av de mest bakstreverske og ignorante regimene på kloden, ledet av folk som benekter sentrale deler av moderne vitenskapelige erkjennelser, nemlig klimavitenskapen og geologien (for den sistes vedkommende fordi disse folka hater erkjennelsen av at olja holder på å ta slutt).
 
Tilføyelse: Problemet for det kommende Frp./NRK-regimet oppstår selvsagt hvis Obama blir valgt i USA, og vi ikke får Bush III (McCain). Obama ønsker 80 pst. kutt i CO2 innen 2050 og vil avslutte krigen i Irak. Hvem skal Frp. da lene seg opp av? Putin og Israel? Det gjenstår å se om Obama overlever valgkampen - både Clinton og Huckabee har allerede varslet hans mord flere ganger, og USA har jo visse tradisjoner på dette feltet: å ta livet av presidenter og kandidater som er ved å vinne, som fører en politikk visse deler av USAs makthavere ikke ønsker. Nå kan jo mye ordnes i vår tid med ryktemord via mediene, som vi også har sett i Norge i det siste. Også valgfusk har vært i livlig bruk i USA (Florida 2000, Ohio 2004), og i 2004 kom "Osama bin Laden" med et lydbånd akkurat en snau uke før valget - kjente TV-kommentatorer i USA sa at kilden nok egentlig var Karl Rove, Bushs kampanjeleder. Vi vet heller ikke om Bush (Cheney) får hell til å starte krig mot Iran innen han går av. En kampanjeleder for McCain uttalte nylig at McCain sårt trengte et nytt terrorangrep på USA for å vinne valget - kanskje en
"profetisk" forsnakkelse?
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?