onsdag, januar 24

NAV og fastlege: En historie om resultater

Det skjer mye bra for brukerne av Oslos helse- og sosialtjenester gjennom den koordinering og samordning som stat og kommune gjør for sosialtjenesten, trygdevesenet og A-etat gjennom NAV.

Ikke minst nedenstående brev som fastlegen forleden dag fikk fra det lokale NAV-kontor viser dette:

"Hei !
Vil informere deg om utviklingen i saken til NN (din klient).


Han har nå gjennomført kurset som bedret norskkunnskapene hans og som forberedte ham på jobb innenfor det hans ønsker mest av alt (barnehage/SFO). Kursleder var svært fornøyd med ham og uttalte at han var en drivkraft i forhold til å få med seg andre i samme situasjon. Kurset ble avsluttet i desember 2006 og klienten skal den 09.01.2007 i intervju som med stor sannsynlighet vil føre til at han begynner i jobb i ZZ barnehage allerede dagen etter.

Barnevernet skrev ham ut av saken tidlig høst fordi klienten var helt stabil og barna godt ivaretatt.

Selv sier han at han er blitt helt frisk og gleder seg til å begynne å jobbe.NAV prosjektet på XX samt NAV arbeid (tidl AETAT) vil takke for det gode samarbeidet som var med på å snu utviklingen i denne saken.

Med vennlig hilsen

YY, NAV konsulent"


Som fastlegen selv beskriver:

"Her har man ført en familiefar med eneansvar for 4 mindreårige barn, fra alkoholisme og selvdestruktiv adferd tilbake i arbeide og familieforsørgerrolle - et resultat av tett og godt teamarbeide mellom NAV og fastlege - til uvurderlig betydning for ham selv og barna hans - og "bivirkningen" er en besparelse i mangemillionersklassen for samfunnet. "

Veldig bra!!

Etiketter:


Comments: Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?